Горанов иронично обясни „за Горанов“, че не е вземал 60

...
Горанов иронично обясни „за Горанов“, че не е вземал 60
Коментари Харесай

От списъка: Взел ли е Горанов 60 милиона от Божков? Борисов е уволнявал по ”изрезки”, а сега вие

Горанов иронично изясни „ за Горанов “, че не е вземал 60 милиона, каквито предприемачът Васил Божков твърди, че му е дал под формата на такса „ успокоение “. Парите били за него и за тогавашния министър председател Бойко Борисов. Не, не съм получавал такива пари, твърди по Нова Горанов за Горанов… Освен това Божков бил обвинен за всякакви работи и избрал да се скрие в Персийския залив, а не останал тук като един самоуверен и почтен гражданин… Припомняме единствено, че Васил Божков разгласи също, че прословутата доближена на Борисов – Севда Арнаудова- постоянно го посещавала в офиса му на ул. „ Московска “ с мистериозно куфарче, чанта или нещо от този жанр.

Горанов счита, че би трябвало да имаме вяра на него, тъй като бил разговарял с прокуратурата и споделил всичко, което знае.

Горанов споделя също, че нямал отношение като финансов министър към неплатените към 700 млн такси от хазарта към страната, макар, че комисията по хазарта е била на негово директно послушание. Години наред той нямал разбиране какво се случва.

Първи въпрос: На Горанов или на Божков вярвате по проблема с 60-те милиона?

Подвъпрос: Трябва ли като принципал на Комисията по
хазарта Горанов да носи отговорност за вредата от 700 милиона?

Припомняме, че Васил Божков не е наказан. Съдържанието на член 48 съответствува с член 6, точки 2 и 3 от Европейска конвенция за правата на човека, който гласи: „ 2. Всяко лице, упрекнато в престъпно закононарушение, се смята за почтено до доказване на виновността му в сходство със закона.

Горанов се присмива и иронизира премиера Петков, че правел лист по „ отрязъци “ и Google. Несериозно било.

На 15 юли 2020 година министър-председателят Бойко Борисов изиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на стопанската система Емил Караниколов. Това оповестява пресцентърът на Министерския съвет.

Тримата министри са заявили пред премиера готовността си да подадат оставки незабавно. Решението е било взето след среща с регионалните координатори на ГЕРБ, осведомят пък от централата на партията. По време на съвещанието координаторите са поискали от Борисов тримата министри да бъдат освободени с претекста " да се опровергаят внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски ". Цитатът е от известието на ГЕРБ.

По същото време в София и в други градове към този момент от седмица се организират всеобщи митинги с искане за оставки на цялото държавно управление и на основния прокурор Иван Гешев.

Както разбираме, Борисов е приел, че подозренията и внушенията, основани най-вероятно на изявления в медии, Google, Фейсук, Инстаграм и прочие са задоволително основателни, с цел да освободи Горанов.

Втори въпрос: Защо Горанов не е споделил на Борисов, че се излага като кифладжия, вземайки решение въз основата на изказвания?

Подвъпрос: Как мислите, Горанов обвързван ли е с Движение за права и свободи или не?

Преди тези епизоди от пъстрата горанова биография имаше един различен, който развесели едни и ядоса други. Оказа се, че като министър Горанов се настанил в първокласно жилище в комплекс на братята Кирил и Георги Домусчиеви. Аргументът бил, че брачната половинка и децата на финансиста се изплашили по време на едно земетресение и трябвало да им откри по-сигурен дом. Намерил. Но не плащал за него. Защото разноските поел неговия кум. Така изясни тогава Горанов.

Трети въпрос: Вярвате ли на обясненията на Горанов?

Подвъпрос 1: Дали Горанов не е получил жилището от Домусчиеви като подарък за положителното им другарство?

Подвъпрос 2: Дали Горанов не е получил жилището от Домусчиеви поради оказани услуги?

.
Малка спретната къщичка, която не е - безусловно не е - на Владислав Горанов.

По същото време се появи информация, съпроводена от фотоси, че Горанов има скъпарски парцел във вилна зона „ Ярема “ на Витоша. Министърът отхвърляше дълго време, след което се появи ояснение, че парцелът е на кумата, а семейство Горанови единствено употребили разкош постройката за излети след напрегната трудова седмица.

Четвърти въпрос: Вярвате ли на обясненията на Горанов?

Следваща история. След като подава оставка, Горанов става предприемач, записва компания и купува бизнес парцели в София за към 750 000 лв..

Пети въпрос: С какви пари допускате, че Горанов е купил въпросните парцели: А/ с почтено изработени; Б/ със съмнителни пари.

За проблема с колата, която се търси от Интерпол и бе спряна на границата със Сърбия, само че не била тъкмо негова, не била крадена и така нататък няма да отваряме дума. Полицията още прави някакви инспекции.

Могат да се зададат още доста въпроси на и за Горанов, само че дано оставим и прокуратурата да се потруди. Говори се за връзки по масонска линия на Горанов с Цацаров, както и с хора от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, ГЕРБ и други За следствие в Съединени американски щати за корупционни схеми в България, в което е „ светнало “ името на някогашния финансов министър и всякакви други неща. Засега все от сферата на слуховете.

Стив Джобс има превъзходна мисъл: Един слух става истина в мига, в който бива публично опроверган .

Но къде ще се мери Джобс с Горанов!

Витали Роник

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР