Горанов бе категоричен, че твърденията на Божков, че е давал

...
Горанов бе категоричен, че твърденията на Божков, че е давал
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Нямам от какво да се притеснявам, тъй като твърденията в тезата на Божков са неверни

Горанов бе безапелационен, че изказванията на Божков, че е давал пари на Горанов, с цел да може да развива хазартен бизнес " на мира ", не са правилни и добави, че за него персонално е по-добре процесът да завърши, с цел да е ясно всичко.

 

" Нямам от какво да се тормозя, защото изказванията в защитната теза на Божков са погрешни. Оттам нататък и за мен е по-добре този развой да завърши. Това, което той развива като защитна теза, е негово право. Лично за мен, като обиден в процеса и наклеветен от него, ще е преференциално процесът да премине през всички етапи, с цел да е известно на всички какво се е случило. Стоейки в Дубай, той не оказва помощ на този развой ", означи Горанов.

 

" Не знам за какви нови предпазени очевидци става въпрос, само че няма по какъв начин да има очевидци на нещо, което не се е случило. Нека някой, който има да каже нещо фактически, да пристигна и да свидетелства, с цел да премине този развой и да се види. Да заповядат новите очевидци, не виждам за какво търсите конспирация в това. Да заповяда господин Божков. Няма никакви дейности в Народното събрание, свързани с смяна на законодателството. Ако се върнете обратно в историята, ще видите, че нито една част в системата за облагане на
хазарта, не е променяна в интервала, за който твърди Васил Божков ", разяснява още той.

 

Бившият финансов министър от ГЕРБ посочи, че е задействал процедура за обжалване на включването му в листата " Магнитски " и че поддържа връзки с американските управляващи. Той формулира тезата, че включването му в листата " Магнитски " може да има общо с Васил Божков или с механизма за надзор на основния прокурор.

 

" Предполагам, че би могло това да се свързва още веднъж с Васил Божков, само че не мога да го настоявам. Факт е и, че в този интервал имаше ангажимент от страна на ГЕРБ в поддръжка на законодателството, обвързвано с контрола на основния прокурор. Факт е, че нещата се случиха в края на един парламент, който не съумя да материализира това. Дали нещата са свързани - не желая да си притурям такава значителност ", акцентира Горанов.

 

Към момента Горанов удостовери, че остава член на ГЕРБ и оказва помощ на съпартийците си с експертни съвещания по финансовата политика, когато го потърсят за помощ. Каза още и, че поддържа връзка и с Бойко Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР