Горан Драгич отбеляза 27 точки, а Дион Уейтърс вкара 26

...
Горан Драгич отбеляза 27 точки, а Дион Уейтърс вкара 26
Коментари Харесай

Серията на Бостън приключи

Горан Драгич означи 27 точки, а Дион Уейтърс вкара 26 и няколко доста значими тройки в последната минута за успеха на Маями със 104:98 в мач от Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА). С това Хийт спря серията на Селтикс от 16 победи, само че Бостън остана отпред на Източната конференция с пет победи пред Детройт, Торонто и Кливланд.

Тайлър Джонсън приключи мача с 16 пункта за тима на Маями, който имаше преднина от 18 точки, само че тя беше съкратена до една в последните секунди от мача. Домакините обаче завоюваха успеха, откакто приключиха с 49 % вкарани стрелби и 48-37 в битките.

Кайри Ървинг означи 23 точки за Бостън, които изоставаха с 18 през първото полувреме, само че това по този начин или другояче се оказа удобна разлика за тима през този сезон. Селтикс отстраниха идентично закъснение при успехите над Оклахома Сити и Шарлът, 17 точки против Голдън Стейт, 16 против Атланта и 13 против Далас. И съвсем стигнаха още веднъж до победа.

При 14 пункта закъснение в средата на последната четвъртина те направиха серия от 13:0 и даже стигнаха до 91:90, само че пукотевица на Уейтърс от лявото крило се отклони първо от кръга, след това от борда и по-късно приключи " сушата " за домакините. След това той означи още една тройка, а Ал Хорфърд направи преднината на Мями седем точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР