Гор-чи-во! Александър Кадиев вдигна сватба за чудо и приказ с

...
Гор-чи-во! Александър Кадиев вдигна сватба за чудо и приказ с
Коментари Харесай

Славена Вътова меси питка за сватбата на Сашо Кадиев

Гор-чи-во! Александър Кадиев подвигна женитба за знамение и приказ с обичаната си Ивелина Чоева, а питките за церемонията бяха омесени от друга миска - Славена Вътова, написа България Днес.

Само преди ден екс водещият на „ Преди обед “ се ожени за своята огромна обич - манекенката Ивелина Чоева, на гала под звездите.

С смешки и закачки Катето Евро изпрати до олтара сина си Сашо Кадиев. Кадри от щастливото събитие пусна Деси Стоянова, както и сътрудника му Стоян Кунев.

„ Сашко към този момент не е Мамин Сашко, а е Ивелинин Сашко. Много се гордея, че въпреки всичко отгледах едно дете, което първо си мислехме, че е глупак, а в действителност е сериозен мъж, който през днешния ден подписва брак с хубавицата Ивелина Чоева. Доволна съм, другари! Най-хубавото е, че към този момент няма да живее у нас. Ура! И към този момент няма да ми вика: „ Майко, ти какво сготви, за какво е солено, за какво е безсолно... “,. майтапеше се Катето Евро във видеото, споделено от някогашната колежка на Кадиев Деси Стоянова.

Кате, аз не бих разчитала на това “, споделя й женски глас. Има и мнения, че Кадиев може отново да идва. “

„ Лошото е, че някой път идва “, прибавя актрисата още веднъж през смях. Една от най-важните гостенки на събитието бе Мис България 2006 - манекенката Славена Вътова. Именно тя направи огромните питки за сватбата на влюбените.

„ Готови са, получиха се и съм необикновено спокойна от това “, сподели Славена, която бе доста стилна на празненството, а като аксесоар си бе взела бял дантелен чадър да се пази от слънцето. На тържеството не бе видяна някогашната жена на артиста - танцьорката Таня Тончева, а единствено общото им дете - Катерина. Момиченцето помагаше на баща си да изпълни ботуша на Ивелина, с което я „ купи “ по остаряла българска традиция. „ Дай, тати, дай още по 20 лв. “, нареждаше Сашко пред гостите, а момиченцето сподели: „ Но, тати, виж какво написа на ботуша - да не се скръндзиш! “.

Партито мина и без Марта Вачкова, една от положителните приятелки на Катето Евро, която сега е на яхта с другари. „ Той Сашко си е поканил негови другари, не е моя сватбата. Ако беше, щях цяла България да поканя “, пошегува се Евро на въпрос - къде са, най-верните й приятелки от купоните. Красивото празненство бе край винено шато в карловското село Московец измежду лозя и рози. Актьорът и манекенката си споделиха „ Да “ и пред Бога, като подписаха и църковен брак в параклис наоколо до СПА комплекса. Преди това там те подписаха цивилен брак в компанията на най-близките си другари.

„ Да са щастливи младите и доста да се обичат “, пожела им дамата на Орлин Горанов - Валя, по време на пожеланията от гостите на събитието. Чаровната младоженка, която е манекенка, бе облечена с дълга бяла рокля с тънки презрамки, която акцентира хубавата й фигура. Младоженецът бе - заложил на стилно черно сако от кадифе, на панталони същия цвят и на черна папионка. Това е първи брак за сина на Катето Евро. Дъщеря му от връзката им с танцьорката Таня Тончева - 9-годишната Катерина бе шаферка на сватбата на татко си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР