Google винаги е поддържал различните иновации, особено когато става дума

...
Google винаги е поддържал различните иновации, особено когато става дума
Коментари Харесай

Потребителите с Android смартфони вече могат да печелят от добива на криптовалута

Google постоянно е поддържал другите нововъведения, изключително когато става дума за перспективни технологии. Ръководството на Гугъл Play от много време не можеше да реши, дали в онлайн магазина да се позволи слагането на стратегии и игри, даващи опция на потребителите за рандеман на цифрова валута. Това към този момент е позволено, само че с някои ограничавания.
Разработчиците към този момент могат да разгласяват в магазина Гугъл Play стратегии и игри с вградена опция за рандеман на цифрова валута. Сега, по този метод Android потребителите могат да печелят от тази активност, просто до момента в който играят обичаната си игра или при потреблението на някоя стратегия. Получените по този метод суми вероятно ще бъдат смешни, само че за един месец може и да се съберат пари за закупуването на някое приложение или абонамент.



Според новите правила на Гугъл Play, разработчиците имат право да качват в магазина приложения с вградена опция за рандеман на криптовалута. Главното изискване за публикуването на сходен жанр стратегии е, че те би трябвало да получат разрешението на притежателя на смарт телефона, че е склонен да употребява ресурсите на своя смарт телефон за рандеман на цифрова валута.



Освен това, би трябвало да се демонстрира предизвестие, че генерирането на криптовалута може да докара до преждевременното изхабяване на Android устройството. Всички приложения с сходна опция, най-старателно се моделират.



По този метод се разкрива огромна пазарна ниша за разработчиците и някои побързаха да се възползват от това обилно предложение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР