Google стартира нов и наистина интересен домейн от първо ниво:

...
Google стартира нов и наистина интересен домейн от първо ниво:
Коментари Харесай

Google стартира домейнi от първо ниво .ing и .meme – цените достигат 130 хил. долара годишно

Гугъл започва нов и в действителност забавен домейн от първо равнище:.ing. Можем да предположим, че фирмите и организациите ще проявят интерес към новия домейн, защото това е постоянно срещано окончание в британския език. Например някой магазин явно ще употребява домейна buy.ing

В момента фирмите и потребителите могат авансово да резервират своите.ing домейни в границите на интервала на ранен достъп на Гугъл, като заплатят „ спомагателна еднократна такса “, както загатва Кристина Йех от Гугъл в своя блог. Тази такса ще понижава всекидневно до 5 декември. В 19:00 ч. наше време в същия ден домейните.ing ще станат публично обществено налични.

Потребители съумяха да получат някои занимателни комбинации, като вкараха разнообразни думи в търсачките за домейни, с цел да видят какви.ing домейни са налични за закупуване. Някои постоянно срещани думи с окончание -ing са в действителност скъпи: регистрирането на адресите think.ing и buy.ing ще коства надлежно 38 999,99 $ и 129 999,99 $ на година, само че в случай че желаете, можете да вземете няколко налични разновидността. Например, Kaldata.ing ще коства единствено 20 $ годишно.

Регистърът на Гугъл работи и върху домейн от първо равнище.meme, съгласно известието на компанията от август. Понастоящем срокът за регистрация на.meme е стеснен. Ранният достъп до.meme ще бъде отворен на 28 ноември, а домейнът ще бъде наличен за регистрация от всеки искащ от 5 декември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР