Google ще публикува данни за местонахождението на своите потребители по

...
Google ще публикува данни за местонахождението на своите потребители по
Коментари Харесай

Google отваря данните си за това как се движим

Google ще разгласява данни за местонахождението на своите консуматори по целия свят от през днешния ден, с цел да разреши на държавните управления да преценяват успеваемостта на ограниченията за обществено разграничаване, въведени за битка с пандемията COVID-19, съобщи техническият колос, написа Монитор.

Данните за придвижването на потребителите в 131 страни ще бъдат оповестени на специфичен уеб страница и ще „ обрисуват трендовете за придвижване във времето по географски принцип “, съгласно обява в един от блоговете на компанията.

Това ще демонстрира „ нарастване или понижаване на % на визитите “ тук-там като паркове, магазини, домове и места за работа, а не „ абсолютният брой визити “, се споделя в обявата, подписана от Джен Фицпатрик, началник на Гугъл Maps, и основният здравен шеф на компанията Карън де Салво.

" Надяваме се, че тези данни ще оказват помощ в поддръжка на решенията по какъв начин да се ръководи пандемията COVID-19 ", споделиха те. Подобно на проявлението на тапи или измерването на трафика в Гугъл Maps, новите доклади ще употребяват „ систематизирани, анонимизирани “ данни от консуматори, които са задействали своята история на местоположенията. Няма да бъде предоставяна „ персонална информация “, като местонахождение, контакти или придвижвания на обещано лице, се споделя в обявата.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР