Google ще повдигне леко завесата на конференция този месецAndroid 10

...
Google ще повдигне леко завесата на конференция този месецAndroid 10
Коментари Харесай

Първо официално потвърждение за Android 11

Google ще повдигне леко завесата на конференция този месец

Android 10 излезе неотдавна на пазара, само че Гугъл към този момент работи интензивно по идната версия (снимка: Android.com)

Въпреки че операционната система Android 10 излезе относително неотдавна, Гугъл работи интензивно върху идната версия на мобилната си платформа – Android 11, за която до момента нямаше публично удостоверение.

След 11 дни Гугъл ще приказва точно за някои аспекти в работата на Android 11, cъобщи IT Home. На конференцията за разработчици Android Dev Summit 2019 компанията ще разкрие „ новия модел за предпазване на данни в Android 10 и 11 ”.
още по тематиката
Това в действителност е първото публично удостоверение за дейната работа на Гугъл по новата версия на мобилната операционна система. Досега тя не беше на дневен ред в анонсите на компанията.

Възможно е обаче събитието за разработчици да не се ограничи единствено до детайлности по отношение на подсистемата за предпазване на данни в Android 11. След по-малко от две седмици общността може да научи доста повече за бъдещата операционна система.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР