Google ще инвестира над 7 милиарда долара в САЩ тази

...
Google ще инвестира над 7 милиарда долара в САЩ тази
Коментари Харесай

Google инвестира над 7 млрд. долара и създаде 10 000 работни места в САЩ

Google ще влага над 7 милиарда $ в Съединени американски щати тази година и ще сътвори хиляди работни места, съобщи изпълнителният шеф на софтуерния колос.
„ Планираме да влагаме над 7 милиарда $ в офиси и центрове за данни в Съединени американски щати и да създадем най-малко 10 000 нови щатни работни места в Гугъл тази година “, съобщи Сундар Пичай в изказване.
 Гугъл ще възобнови публикуването на политически реклами Гугъл ще възобнови публикуването на политически реклами
Платформата Гугъл ще възобнови от сряда публикуването на политически реклами, прекратено след безредиците в Капитолия на 6 януари,...
Пичай сподели, че Гугъл " желае да бъде част " от от пандемията и влага в някои общности, които са нови за компанията, както и се уголемява в други в 19 щата.
Съобщението идва, когато Гугъл се сблъсква с напън от десетки американски щати, които упрекват интернет колоса, че злоупотребява с господството си в търсенето, с цел да отстрани конкуренцията.
Гугъл ще похарчи 1 милиард $ в родния си щат Калифорния. Извън региона на залива Сан Франсиско Гугъл съобщи, че ще добави хиляди работни места в Атланта, Вашингтон, Чикаго и Ню Йорк.
" Това ще помогне за обезпечаването на повече работни места и като част от авансово оповестените ни задължения за расова правдивост ", сподели Пичай.
 Гугъл с 1,1 млн. евро санкция за подвеждаща подредба на хотели Гугъл с 1,1 млн. евро санкция за подвеждаща подредба на хотели
Гугъл се съгласи да заплати 1,1 милиона евро санкция за подвеждащо класиране на хотели, заяви Евроактив. Гугъл Ireland и Гугъл France...
Компанията майка на Гугъл Alphabet регистрира предишния месец 50-процентен скок на тримесечна облага до 15,2 милиарда $, защото нейният бизнес с цифрови реклами процъфтява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР