Google реализира интересна идея. Смартфоните Pixel автоматично прехвърлят позвъняванията на

...
Google реализира интересна идея. Смартфоните Pixel автоматично прехвърлят позвъняванията на
Коментари Харесай

Google Pixel автоматично ще блокира спам позвъняванията

Google осъществя забавна концепция. Смартфоните Pixel автоматизирано трансферират позвъняванията на другите маркетолози и рекламни сътрудници към гласовата поща, с които при предпочитание, потребителят може да се запознае по-късно.
Това не е първият опит на интернет колоса да защищити потребителите от доста досадните спам позвънявания. Досега се тестваше бета версията на функционалност, разпознаваща номера на отсрещния телефон и в случай че това е спам позвъняване, дисплеят на телефона светва с червен цвят.

Сега Гугъл отива по-далече и се пробва напълно да защищити потребителя. Спам позвъняванията автоматизирано се трансферират към гласовата поща, без никакво присъединяване от страна на потребителя. С новата функционалност, притежателят на смарт телефона няма да си отвлича вниманието даже от известията за пропуснато позвъняване. Действително забавна функционалност, която може да усъвършенства качеството на мобилните диалози.



През идващите няколко седмици новият способ за блокиране ще бъде интегриран в общоприетия телефон в Android. В смарт телефоните Pixel, устройствата Nexus и в разнообразни устройства с Android One тази функционалност ще стартира да работи автоматизирано. Всички останали притежатели на смарт телефони с Android ще би трябвало да конфигурират приложението Phone от Play Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР