Google разпространи първата версия на най-новата си операционна система –

...
Google разпространи първата версия на най-новата си операционна система –
Коментари Харесай

Android 14 вече е достъпен, но само за избрани

Google популяризира първата версия на най-новата си операционна система – Android 14. Към момента това е първи формален ъпдейт за софтуера, само че той е наличен единствено за разработчици. Заедно с това видяхме и новото лого на софтуера, което наподобява е въодушевено от NASA и техните галактически планове.

Основната задача на Android 14 ще бъде усъвършенстването на процесите работещи на назад във времето, с цел да се обезпечат оптимални запаси и усъвършенстван живот на батерията. С навлизането на от ден на ден сгъваеми смарт телефони, операционната система ще бъде фокусирана и върху работата с тях, като вземе поради всички нововъведения направени с Android 12L и Android 13.

Няма по какъв начин да бъде пропуснат и факторът сигурност, който ще блокира инсталирането на остарели приложения, направени за предишни версии на операционната система. Това ще предотврати опцията да бъдат конфигурирани приложения с версии по-стари от Android 6. Освен тези ограничения, Гугъл ще отбрани още повече потребителите и техните персонални данни. Вероятно ще забележим и нови варианти за персонализиране на операционната система, само че повече детайлности за това ще забележим на по-късен стадий. Очаква се да забележим втората версия на операционната система през март, а през юли да забележим и постоянна версия. Финалната версия евентуално ще бъде подготвена в края на лятото или началото на есента.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР