(Google) призовава администрацията на американския президент да приеме покана от

...
(Google) призовава администрацията на американския президент да приеме покана от
Коментари Харесай

Гугъл призовава Джо Байдън да работи с ЕС в областта на технологиите и търговията

(Google) приканва администрацията на американския президент да одобри покана от Европейската комисия за съставяне на Съвет за търговия и технологии сред Европейски Съюз и Съединени американски щати, написа в петък ръководителят на Гугъл за световна политика и държавни въпроси Каран Батия.
В обява, споделена извънредно с американския новинарски уеб страница Axios, Каран Батия съобщи, че неналичието на съгласуваност сред Съединени американски щати и Европейски Съюз във връзка с технологиите и комерсиалната политика вреди на бизнеса.
 Най-популярните обществени мрежи и Google ще дават отговор по какъв начин се борят с подправените вести Най-популярните обществени мрежи и Google ще дават отговор по какъв начин се борят с подправените вести
Главните изпълнителни шефове на Facebook (Facebook), Туитър (Twitter) и Google (Google) Марк Зукърбърг, Джак Дорси и Сундар Пичай ще с...
" Трансатлантическата съгласуваност значително се трансформира в допълнение, в случай че въобще се мисли за нея ", написа Батия.
Настоящите политически трендове на трансатлантическата съгласуваност нанасят щета както на стопанските системи на Съединени американски щати, по този начин и на Европейски Съюз, рискувайки 16 милиона работни места от двете страни на Атлантика, се показва в неговата обява. Те също по този начин затрудняват и двете страни да се оправят с новите провокации в световните технологии и да си партнират с нововъзникващите азиатски стопански системи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР