Google предлага печатна версия на мобилното устройствоPaper Phone цели да

...
Google предлага печатна версия на мобилното устройствоPaper Phone цели да
Коментари Харесай

Paper Phone ни прави по-независими от смартфона

Google предлага печатна версия на мобилното устройство

Paper Phone цели да ни откъсне от смарт телефона за известно време, предлагайки печатна версия на устройството (снимка: Paper Phone / Google)

Няколко пробни приложения на Гугъл се пробват да понижат зависимостта на потребителите от смарт телефоните. Към момента интернет компанията е създала 6 такива приложения.

Ако първите пет приложения целяха да лимитират потреблението на смарт телефона, то последното – Paper Phone – претендира да ни откъсне въобще от смарт телефона за известно време. То се обрисува като най-забавно и най-полезно от всички.

Идеята на Paper Phone е допустимо най-проста: приложението ни приканва да създадем печатна версия на смарт телефона, както се вижда от оповестеното в YouTube видео с показване на новия програмен продукт.



Достатъчно е да изберете нужните детайли и да изпратите документа за щемпел. На хартиения сурогат на смарт телефона могат да са Гугъл карти, контакти, лист със задания, календар, време, игри и друга информация, която ще ни е нужна през целия ден.

Накратко, концепцията е да отпечатате това, което ви би трябвало, и да напуснете дома си, оставяйки смарт телефона. Дали обаче това е в действителност мотивиращо? На някои консуматори може да се стори прекомерно ангажиращо.

Даунлоуд: Paper Phone
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР