Google ограничи достъпа до новините на руските медии Спутник и

...
Google ограничи достъпа до новините на руските медии Спутник и
Коментари Харесай

Google обяви война на руските сайтове Спутник и RT

Гугъл ограничи достъпа до новините на съветските медии " Спутник " и RT . Това сподели изпълнителният шеф на Alphabet Ерик Шмит, компанията майка на най-голямата интернет търсачка в света Гугъл.
" В момента работим върху декласирането на тези уебстраници. В основата става въпрос за " Спутник " и RT ( " Русия тудей " ), сподели Шмит по време на Международния конгрес по сигурност в град Халифакс в Канада, съобщи БГНЕС.
Според него в Гугъл осъзнават въздействието на пропагандата и сега се пробват да изградят система, която ще блокира сходни наличия да доближават до необятната аудитория. Той обаче се разгласи против възбраната на тези интернет страници.
RT публично осъди желанията на Гугъл.
напомня, че компанията Гугъл е профилирана главно в търсенето в интернет, само че има подразделения за калкулации в облак, е-поща, уеб приложения за географски карти, сканиране и архивиране в цифров тип на книги и доста други.
Гугъл има хиляди сървъри по света, които обработват всекидневно милиони поръчки за търсене и към един петабайт потребителски данни всеки час.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР