Google официално представи Android P Developer Preview 2. Това е

...
Google официално представи Android P Developer Preview 2. Това е
Коментари Харесай

Как да инсталираме бетата на Android P и да я махнем, ако се налага

Google публично показа Android P Developer Preview 2. Това е задоволително постоянна бета версия на операционната система, която може да се конфигурира посредством безжична Wi-Fi връзка.
Първата тестова версия на операционната система се инсталираше единствено посредством файл, което е по-трудно и изисква избрани привички.

Сега всичко е по-лесно. За следващ път да напомним, че Android P Developer Preview 2 може да се конфигурира на следните смарт телефони :
Sony Xperia XZ2Xiaomi Mi Mix 2SNokia 7 PlusOppo R15 ProVivo X21OnePlus 6Essential PH-1Google PixelGoogle Pixel XLGoogle Pixel 2Google Pixel 2 XL
За приемането на ъпдейта е належащо записване в програмата за тестери Android Beta. След известно време на смарт телефона ще дойде известие, че инсталирането на Android P към този момент е допустимо. Цялата апаратура лишава към 10-15 минути. Всички приложения, настройки и потребителски файлове се резервират. Смартфонът незабавно е подготвен за потребление и не се постановат никакви настройки или възобновяване на каквото и да било.

Ако преди сте се записали като тестер в програмата Android Beta, с цел да пробвате опциите на Android O, в този момент би трябвало да се запишете още веднъж.

За връщане от Android P към предходната версия е задоволително още един път да се посети уеб страницата на Гугъл и да се напусне програмата за тестване.

Ако обновяването не идва по Wi-Fi, може както преди да се употребява инсталационен файл. Тези файлове могат да бъдат изтеглени от уеб страницата на Гугъл, само че единствено за четири модела смарт телефони. Не е мъчно да се досетим, че това са Pixel, Pixel XL, Pixel 2 и Pixel 2 XL.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР