Google обяви, че пуска шест новости за 3 млрд. активни

...
Google обяви, че пуска шест новости за 3 млрд. активни
Коментари Харесай

Google пуска шест новости за 3 млрд. потребители на Android

Google разгласи, че пуска шест новости за 3 милиарда дейни консуматори на Android по света. Част от функционалностите ще са налични единствено в някои страни, само че множеството ще доближат устройствата на всички. Това ще стане посредством вградената система за ъпдейти на Android, без да се постанова производителите на устройствата да пускат спомагателни обновления.

Сред новостите ще се оферират усъвършенствания в сигурността, както и някои практични функционалности в разнообразни приложения. Messages да вземем за пример ще има алтернатива за отбелязване на значими известия със звезда. Така те ще са елементарно откриваеми даже и в дълги чатове. Гугъл дава за образец маркиране на известия с адреси, телефонни номера. Когато се употребяват RCS чатове, те ще могат да се криптират, само че единствено при диалог сред двама души, а не колективен чат.

Вградената цифрова клавиатура Gboard ще получи нови функционалности за оферти на Emoji Kitchen стикери. Те ще разпознават подтекста на диалога и ще дават съответстващи оферти, които потребителят може бързо и елементарно да избере и добави към чата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР