Google намекна, че е готов прототипът на смартфона YouTube Edition,

...
Google намекна, че е готов прототипът на смартфона YouTube Edition,
Коментари Харесай

Google създаде смартфона YouTube Edition специално за гледане на видео

Google загатна, че е подготвен прототипът на смарт телефона YouTube Edition, особено предопределен за гледане на видео. Не се знае по какъв начин ще наподобява това мобилно устройство, само че демонстрационните клипове подсказват, че качеството на звука и видеото ще бъдат потресаващи.
Интернет колосът запита благодарение на онлайн услугата SurveyBods своите почитатели, по какъв начин биха се отнесли към смарт телефон с име YouTube Edition , особено основан за гледане на видео. Това е чудесно, а Гугъл даже сподели и част от техническите характерности на това забавно устройство.

Смартфонът YouTube Edition е оборудван с 6,01-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела (FHD+) и 2,2 GHz процесор (вероятно Snapdragon 660), 4 GB RAM, 64 GB флаш-диск, 8 МР предна камера, двойна 12+5 МР предна камера. скенер за пръстови отпечатъци и 3700 mAh батерия с бързо зареждане.

Засега това е работен първообраз със стерео представители, който работи под ръководството на особена версия на Android с няколко неповторими функционалности.

Така да вземем за пример, Live Lockscreen демонстрира директните излъчвания при заключен телефон, Creator Connect дава допустимо бързо да се отиде към страницата на даден канал, физическият бутон YouCapture незабавно започва записа на видеото, както и YouTube Twist, която дава опция за гледане на видеото в портретен режим (вертикално).

Ориентировъчната цена на YouTube Edition е $400 и в случай че потребителите го харесат, Гугъл сигурно ще го показа на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР