Google може да е малко позакъснял в надпреварата с генеративния

...
Google може да е малко позакъснял в надпреварата с генеративния
Коментари Харесай

Google най-накрая пуска AI търсене извън САЩ. Какво представлява технологията?

Гугъл може да е малко позакъснял в конкуренцията с генеративния AI, само че компанията тества това, което назовава Search Generative Experience (SGE) с консуматори като част от ограничавания опит Search Labs. Това главно се свежда до предложение на дребни, генерирани от AI, бележки, основни точки от публикации или рекомендации (например за пътешестване или локални атракции) при търсене. В момента основаната в Маунтин Вю компания разгласи, че повече хора ще могат да тестват технологията.

Какво съставлява Search Generative Experience (SGE)?

Гугъл сподели, че самодейността Search Labs на компанията и обвързваните с нея SGE функционалности към този момент са налични в Индия и Япония. Потребителите в тези райони първо ще би трябвало да вземат присъединяване в опита Search Labs, с цел да стартират работа.

По-конкретно, индийските консуматори могат да тестват генеративните AI функционалности както на британски, по този начин и на хинди. Гугъл добави, че на този пазар се поддържа и гласово въвеждане.

Гигантът в региона на търсачките удостовери, че към този момент ще демонстрира подобаващи връзки към дребни ревюта, които са генерирани от изкуствен интелект. Тези връзки ще бъдат скрити под стрелка надолу в общия обзор. Функцията ще бъде налична първо в Съединени американски щати и ще се популяризира в Индия и Япония „ през идващите седмици “.

Във всеки случай, човек може да гледа безпределно три неща — по какъв начин гори огънят, по какъв начин тече водата и по какъв начин Гугъл, Microsoft и други компании не престават интензивно да интегрират генеративната ИИ технология в своите артикули. И с производителите на чипове Qualcomm и MediaTek, които анонсираха поддръжката на генеративна AI технология в мобилните си устройства, телефоните, идващи през идната година, могат да покачат още повече залозите в тази конкуренция.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР