Google Maps вероятно ще остане без функцията си режим на

...
Google Maps вероятно ще остане без функцията си режим на
Коментари Харесай

Навигацията на Google Maps остава без режим на шофиране

Google Maps евентуално ще остане без функционалността си „ режим на шофиране “ от февруари 2024 година Това излиза наяве от изявления в няколко интернационалните профилирани издания. Кодовите фрагменти, открити в най-новата версия 14.52 на приложението за Android, демонстрират, че усъвършенстваният потребителски интерфейс за режим на шофиране е подготвен за унищожаване.

Първият код загатва неуточнена функционалност „ Преглед “, която няма да бъде налична от февруари 2024 година

Друг ред от кода обаче разказва функционалност, която гласи: „ За да осъществите повикване, да изпратите известие или да пуснете мултимедия, до момента в който се движите, докоснете микрофона, с цел да употребявате Асистент “. Въз основа на това профилираният уебсайт 9to5Google стига до заключението, че Гугъл се готви да изключи настоящия режим на шофиране и вместо това желае хората да употребяват неговия AI Assistant.

Така че евентуално напълно скоро ще би трябвало вместо да употребявате класическата навигация, да говорите с Гугъл Assistant, до момента в който шофирате.

През 2022 година Гугъл разгласи, че функционалността за навигация в режим на шофиране е една от най-използваната и желана от хората.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР