Google Maps въвежда нова функция, чрез която ще докладва на

...
Google Maps въвежда нова функция, чрез която ще докладва на
Коментари Харесай

Нова функция на Google Maps ще засича дали шофьорът на таксито хитрува

Google Maps вкарва нова функционалност, посредством която ще рапортува на пасажера, в случай че лидерът на таксито му се е отклонил от най-краткия маршрут до мечтаното място. В случай на отклоняване над 500 метра известното приложение ще изпраща предизвестие към телефона, разясняват от Tech News.

При подобен случай маршрутът няма да бъде преизчислен автоматизирано, както се случва при отклоняване от маршрута, когато човек употребява Гугъл Maps за навигация. Новата функционалност ще оказва помощ на пасажера да изисква придържане към определения маршрут, вместо да получава приспособени оферти за постигане до крайната цел.

Когато в Гугъл Maps има информация за пътния трафик и тапите, човек елементарно може да разбере дали в действителност се постанова отклоняване от най-краткия маршрут или водачът на таксито се пробва да доближи мечтаната дестинация по обиколен маршрут единствено, с цел да натрупа по-голяма сметка. Засега новата функционалността се предлага в Индия и към момента липсва информация дали и по кое време тя ще се появи и в други страни по света. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР