Google Maps ентусиастът Иън Уилсън от Лондон следващата седмица ще

...
Google Maps ентусиастът Иън Уилсън от Лондон следващата седмица ще
Коментари Харесай

Сензационно! Полет MH370 може да се е разбил в новия Бермудски триъгълник на самолетните катастрофи

Гугъл Maps запалянкото Иън Уилсън от Лондон идната седмица ще преброди въпросния терен в търсенето на изчезналия полет MH370. Той твърди, че точно там е разкрил останките на самолета.

В случай, че той разкрие най-голямата авиационна тайнственост, той ще открие останките на машината в регион, който е белязан от самолетни произшествия, написа в. " Дейли остарял ".

Ако това се случи, мястото ще придобие плашеща аналогия с Бермудския триъгълни - място, известно с мистериозните изгубвания на кораби и самолети. 

Мястото, което Уилсън желае да претърси се намира на към 100 километра от камбоджанската столица Пном Пен. 

През 1997 година случай със аероплан на Vietnam Airlines на столичното летище лиши живота на 65 души, откакто машината се разруши при опит за кацане. 

Според Мрежата за сигурност на авиацията (ASN), Tupolev Tu-134 е пристигал от Хо Ши Мин и се е разрушил на 300 метра от пистата.  

 



Единственият оживял пасажер бе момче на една година. Според отчет на ASN, капитанът не е приел на съществено предизвестията, че самолетът лети прекомерно ниско, преди да се откаже от опита за кацане. 

Същата година двама души починаха когато Cessna 208 Caravan се разруши в планините покрай Кампонг Чнанг, ситуиран на към 100 километра от Пном Пен и на към 130 километра от мястото, което Уилсън желае да претърси.  

През 2007 година пък 22 души починаха, когато Antonov 24B се разруши в Пном Дамрей. При злополуката нямаше нито един оживял.  

Мястото на случая бе ситуирано на към 120 километра от Пном Пен. Според главната версия, за злополуката е отговорно неприятното време. 

Според ASN, в региона на Пном Пен или покрай него е имало 20 самолетни произшествия от 1945 година насам. 

Много от тях са резултат от Виетнамската война, която завърши през 1975 година. 

Въпреки това, нито една от тези произшествия не съответствува с описанията и изказванията на Уилсън, че там се е разрушил и полет MH370. 
 



Превод и редакция: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР