Google интегрира алгоритъм с изкуствен интелект в услугата си за

...
Google интегрира алгоритъм с изкуствен интелект в услугата си за
Коментари Харесай

Google Maps ще бъде снабден с изкуствен интелект, който ще ви помага да намирате интересни места

Гугъл интегрира логаритъм с изкуствен интелект в услугата си за навигация, с цел да оказва помощ на потребителите да намират забавни места благодарение на огромни езикови модели (LLM). Новата функционалност в Гугъл Maps ще дава отговор на поръчки за рекомендации за извършване на покупки и заведения за хранене, като употребява LLM „ за разбор на обширни данни за повече от 250 милиона места и надеждна информация от общественост с повече от 300 милиона членове, с цел да предложи бързо места за посещаване “.

Разработчиците в Гугъл работят от години, с цел да трансфорат Maps в инструмент за намиране и разкриване на нови места. Използването на изкуствен интелект за тази цел наподобява като разумна стъпка. Според известията новата функционалност за търсене тук-там в Гугъл Maps работи доста сходно на това, което може да се види във версията с изкуствен интелект на търсачката на компанията.

Потребителите просто би трябвало да посочат място, което би ги заинтересувало, да вземем за пример „ места с винтидж атмосфера “. След това логаритмите с изкуствен интелект ще изберат подобаващи разновидности. Въз основа на разбор на обширна информация от Гугъл Maps за околните места. Както и на обработка на наличните фотоси, рейтинги и потребителски мнения. В последна сметка услугата ще приготви няколко оферти, които най-добре дават отговор на критериите на поръчката на потребителя.

Гугъл заяви, че по време на етапа на тестване достъпът до новата функционалност ще бъде отворен единствено в Съединени американски щати. Все още не е известно по кое време това изобретение ще се появи отвън Съединени американски щати.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР