Google е унищожила писмени записи, необходими за антитръстов съдебен процес,

...
Google е унищожила писмени записи, необходими за антитръстов съдебен процес,
Коментари Харесай

САЩ обвиняват Google в унищожаване на доказателства по разследване

Google е унищожила писмени записи, нужни за антитръстов правосъден развой, който се концентрира върху това по какъв начин компанията е запазила господството си в интернет търсенето, заяви министерството на правораздаването на Съединени американски щати, представено от.

Правителството е поискало в четвъртък от федерален арбитър да глоби Гугъл за практиката ѝ в предишното да настройва чатовете на чиновниците си за автоматизирано заличаване, макар че компанията е декларирала пред съда, че ще резервира документите, нужни за правосъдния развой. Според Министерството на правораздаването чиновниците на Гугъл постоянно са обсъждали „ основни и чувствителни въпроси ", употребявайки артикул за незабавни известия, който е бил надъхан да изтрива чатовете след 24 часа, пише изданието. 

Говорител на Гугъл разяснява, че компанията оспорва изказванията на Министерството на правораздаването. „ Нашите екипи от години работят съзнателно, с цел да отговорят на запитванията и правосъдните разногласия ", сподели говорителката. „ Всъщност единствено по това дело сме показали над 4 милиона документа, а на регулаторните органи по целия свят - още милиони “. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР