Google е бил обвинен, че е цензурирал обръщение на руския

...
Google е бил обвинен, че е цензурирал обръщение на руския
Коментари Харесай

Руски депутат: Google е цензурирал президента ни

Google е бил упрекнат, че е цензурирал послание на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи РИА Новости.

Председателят на комисията за отбрана на държавния суверенитет в Съвета на федерацията (горната камара на Народното събрание в Москва) Андрей Климов е декларирал, че е инициирал следствие против американския високотехнологичен колос.

"Google е блокирал обръщението на нашия президент към жителите на Руската федерация от 25 март. Изявата на господин Путин бе свалена и към този миг ние не сме получили отговор за какво ", е допълнил депутатът.

Путин: Цялата идна седмица е почивна!

"Освен това тази странна платформа постоянно отстранява изявления на наши експерти, които се изричат за ковид. Ние считаме да проучим тези въпроси доста деликатно ", е безапелационен е бил Климов.

От Гугъл през вчерашния ден са признали за свалянето на изявата на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. "Видеото бе свалено поради натоварването на мрежата и лимитираните ни запаси. Клипът стана наличен 40 минути след премахването му. Ние сервира извиненията си за тази техническа неточност ", това са декларирали от съветското посланичество на компанията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР