Гонките, дрифтовете и среднощните състезания вече станаха запазена марка за

...
Гонките, дрифтовете и среднощните състезания вече станаха запазена марка за
Коментари Харесай

Поредни псевдо дрифтъри в Столипиново: Старо БМВ пили гуми в махалата

Гонките, дрифтовете и среднощните надпревари към този момент станаха запазена марка за етническия квартал „ Столипиново” и се одобряват като нещо естественото за късните часове на денонощието. Кулминацията е през уикенда, когато постоянно се провеждат сходни " развлечения ". След като се стъмни се стартира със свистене на гуми, форсиране на мотори и звуци от спирачки. Това са единствено дребна част от нещата, от които се оплакват жителите на квартала.

В махалата към този момент на няколко пъти бяха проведени незаконни гонки, а участниците са почитатели най-вече на остарели немски возила. Дойде ли петък и събота вечер, голям брой коли излизат, с цел да се състезават между тях, а въодушевените рейсъри сами документират надпреварите си и гордо театралничат в обществените мрежи. Любимата платформа на псевдо дрифтърите е Тик-Ток. Притеснителното в тази ситуация е, че водачите множеството пъти са на не повече от 20 години и очевидно не осъзнават възможните последствия от дейностите си.



Органите на реда знаят за пристрастеността на етническото население в махалата към осъществявания в жанр „ бързи и яростни” и дебнат за възможни извършители, само че не постоянно съумяват да ги уловят сега на провинение. Местата в махалата, позволяващи сходни рискови осъществявания не са доста, само че водачите авансово изследват региона и до момента в който едни вземат участие, а други снимат, трети дебнат за полиция.

Конкретното видео е снимано в тъмните часове на предишния уикенд, а мястото е уширението от бул. Марица към махалата.

Посланието написано към видеото в дословен превод гласи „ Това, дето ти е в ръцете, гледай да си благополучен с него, тъй като някои неща може да ги сънуваш”. Каквото и да се има поради с написаното, очевидно водача се гордее със качествата си зад кормилото на БМВ-то и не се тормози за следствията. А може би просто се усещам недостижим и му харесва да живее на ръба на закона.

Припомняме, че сходни гонки не са казус в Пловдив, а състезателите в множеството случай се снабдяват с фишове за дейностите си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР