Гонка със скъпи коли на оживен булевард в столицата завърши

...
Гонка със скъпи коли на оживен булевард в столицата завърши
Коментари Харесай

Гонка със скъпи коли на столичен булевард завърши с катастрофа


Гонка със скъпи коли на многолюден бул. в столицата приключи с злополука. Случаят е от събота, а водачите по знамение остават невредими.

На фрагментите, оповестени в обществените мрежи, се виждат двата скъпи автомобила, които чакат на светофар на бул. „ Черни връх “. Със зеления сигнал стартира и преследването с висока скорост.

Гонката завършва 800 метра по-късно. Водачът губи надзор над транспортното средство, навлиза в насрещното, удря автомобил, а по-късно и мантинела.


В обществените мрежи за случая споделя пострадалият водач. От съображения за сигурност не разкриваме неговата идентичност.

" В стотните преди удара видях по какъв начин колата му се усуква наляво и надясно от ускорението и влиза в насрещното към мен. Спирачен път 0… Пиша, тъй като съм отчаян от това младо и неопитно момче и приятелите му. Тръгна да ме заплашва, а даже това не му се получи “.

Според хората в региона шофирането с несъобразена скорост в сектора е ежедневие.

От полицията прецизираха за bTV, че на авариралия лидер е формиран акт за нарушаване. Няма повдигнати обвинявания, защото няма потърпевши, споделиха още чиновниците на реда и не прецизираха с каква скорост се е движил нарушителят.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР