Гонил го по улицата, за да го довършиИмал 9 присъди

...
Гонил го по улицата, за да го довършиИмал 9 присъди
Коментари Харесай

Рецидивист покани приятел и го уби

Гонил го по улицата, с цел да го довърши
Имал 9 присъди до момента

Рецидивист наръга собствен другар в Първомай и го гони по улицата, с цел да го доубие. Тежкото закононарушение станало в дребните часове на деня във вторник в дома на причинителя в кв. “Любеново”.

50-годишният Васил В. поканил на посетители няколко познати, сред които и 33-годишната жертва, която е от Харманли. След няколко напитки двамата се скарали, заяви заместител окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов. Васил сграбчил нож и намушкал няколко пъти съперника си, който ранен се опитал да избяга.

Разяреният мъж го последвал на улицата, където го намушкал още един път в корема. Останалите от компанията откарали потърпевшия в болница, само че там той издъхна, сподели зам.- шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив комисар Васил Костадинов. В здравното заведение отишъл и нападателят, който полицията е задържала, заяви окръжният прокурор на града Ваня Христева. Намерен е и ножът, с който е осъществено убийството.

Васил е осъждан 9 пъти до момента за обири и телесна щета, лежал е в пандиза. Той е женен, с две деца. Последните му присъди са за дребни обири, за които му е била наложена пробация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР