Gong.bgНаставникът на Левски Петър Хубчев призна, че тимът му е

...
Gong.bgНаставникът на Левски Петър Хубчев призна, че тимът му е
Коментари Харесай

Хубчев: Уникални грешки, но какво да направим?

Gong.bg

Наставникът на Левски Петър Хубчев призна, че отборът му е позволил обикновени неточности при тежката загуба с 1:3 от Берое на стадион „ Георги Аспарухов ”.

„ Не знам какъв брой ще е трезва оценката незабавно след мача, когато към момента има страсти. Видях ти неповторими наши неточности, след които пристигнаха три гола в нашата врата. Уникални неточности, наши неточности. Топката е в нас и бъркаме ”, показа той.

„ Две от грешките са на напълно младо момче, момче от школата. Какво да създадем? Да го изхвърли от тима? Това са обикновени неточности. Може би неточности на растежа, в случай че желаеме да разчитаме на такива хора, би трябвало да отстраняваме такива неточности и да ги понижаваме. Ако потегли да изяснявам положението на шест-седем играчи, ще излезе, че се извинявам. Нуно Рейш стартира мача с травма. Имаше проблем на загряваката. В момента нямаме човек, който може да го замести пълноценно ”, продължи наставникът на „ сините.

„ Бъдещето на Нашименто в Левски зависи напълно от него. Ние с екипа го върнахме в тима, тъй като той към момента получава заплата. Той бе един от тези, които сбъркаха. Ще бъда удовлетворен, в случай че вземем най-малко двама или трима индивида в отбранителен проект или такива в средата на терена след напускането на Мариани. ”

„ Въобще не се занимавам с резултатите на другите тимове. Интересува ме само работата ми в Левски. Не отвръщам на освиркванията на почитателите. Не отвръщам и на ръкоплясканията. Това е нещо обикновено във футбола. Тези неща не ме интересуват. Интересуваме единствено тима и поставените ми задания ”, приключи Хубчев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР