Голямото напускане на София за Коледните и Новогодишни празници вече

...
Голямото напускане на София за Коледните и Новогодишни празници вече
Коментари Харесай

Предпразнична София: Студ и пусти улици


Голямото овакантяване на София за Коледните и Новогодишни празници към този момент отмина и в първия почивен ден, столицата ни е пуста, видя кореспондент на БГНЕС.

За разлика от утринните часове, когато продължи изтеглянето от града към провинцията, следобедът е много спокоен. Центърът на София е съвсем празен, магазините работят, а вътре влизат единиците оставили за последния миг намирането на дарове за околните.

Студът способства за пустия аспект по улиците. Градският превоз се движи по празнично разписание, а места за паркиране в центъра елементарно се намират.

Един от „ комплиментите ”, които Столична община прави за жителите си, а и за гостите си за Коледа и Нова година, не е безвъзмезден градски превоз, а гратис паркиране в „ Синя ” и „ Зелена ” зона. Така че и дребното останали софиянци могат да се усещат умерено, в случай че решат да посетят центъра с автомобила си.

Зоните са безвъзмездни за всички - поданици и посетители на столицата, в дните 23, 25, 26, 27 и 30 декември, както и на 1 януари. На 24 и 31 декември (неделя) по този начин или другояче зона няма. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР