Голямото купе на BMW с четири врати от новата Серия

...
Голямото купе на BMW с четири врати от новата Серия
Коментари Харесай

Златни бъбреци за „осмицата“ с 4 врати

 19-2-6kol

Голямото купе на BMW с четири порти от новата Серия 8 гледа пътя със ядосана зурла и демонстрира решетка с огромни бъбреци, обточени със златен кант. Засега M8 Gran Coupe е концепт, само че следващата година би трябвало да излезе в сериен вид след купето с две порти и кабриото от Серия 8. BMW показва гран купето на „ осмицата “ непосредствено като М модел. Вероятно той ще се предлага и без М спецификации. Така или другояче ще има малко, само че породисти съперници в най-луксозния сегмент, най-много в лицето на Porsche Panamera и новия четириврат AMG GT.

 p90295461_highres_bmw-concept-m8-gran

„ Баварецът “ наподобява като свирепа машина, подготвена при подаване на газ незабавно да захапе асфалта с ниската си и необятна предна част. Огромните въздухозаборници в предната ризница могат да обхванат куче (в рамките на шегата), само че тяхната роля е следено да водят аеродинамичния поток за по-добро изстудяване и оптимална обтекаемост. Отзад M8 Gran Coupe показва типични М детайли като две двойни аспухови тръби и дифузьор, а същото важи и за карбоновия покрив. Ефектното лаково покритие прелива от зелено до сиво-синьо според от ъгъла на светлината, като контрастира със златистите на цвят контури на прозорците, джантите и „ хрилете “ на калниците.

 p90295454_highres_bmw-concept-m8-gran

На този стадий липсва съответна информация за техническата част на бъдещия сериен модел. Очаква се да бъде прибавен 4,4-литровият мотор V8 от M5 със доста нараснал запас над 600 конски сили, както и най-мощните разновидности на редовите 6-цилиндрови бензинови и дизелови мотори. Малка наподобява вероятността да се предлага V12, по-скоро ще има хибридна версия.

 p90295458_highres_bmw-concept-m8-gran
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР