Голямото количество витамини C, К, P правят черният касис уникален

...
Голямото количество витамини C, К, P правят черният касис уникален
Коментари Харесай

Листа от касис – това е отлично лекарство за бъбреците и ставите

Голямото количество витамини C, К, P вършат черният касис неповторим за лекуване и профилактика на атеросклероза, изключително на аортата. Той има неповторимото свойство да подтиква кората на надбъбречната жлеза при нарушаване на функционалностите при Адисонова болест. В реалност тези нарушавания не е елементарно да се излекуват, даже и с мощни хормонални препарати.

Инфузията от сушени листа на касис с вярно дозиране отстранява непотребната урина и оксалова киселина, което прави дейно лекуването на подагра и ревматизъм.

При болести на бъбреците ви съветваме да изсипете в 0,5 литра вряща вода 3 супени лъжици стрити листа от касис, след 15-20 минути прецедете, кипнете инфузията, прибавете в нея 2 супени лъжици касис и я оставете да ври, до момента в който се охлади.

Пийте по 0,5 чаша всеки ден. Всеки ден приготвяйте прясна инфузия. Процесът на лекуване трае 1 месец. Вие ще подобрите функционалностите освен на бъбреците, само че и на целия организъм.

Невралгията ще отстъпи, в случай че 4 супени лъжици изсушени листа от черен касис деликатно разбъркате с нарязана кора на 1,5 лимон и 3 супени лъжици суха трева мелиса. Залейте сместа с 500 мл вряща вода, накисвайте 6 часа, прецедете и пийте по 100 мл половин час преди хранене.

При ревматизъм и подагра залейте 10-12 части листа с 0,5 литра вряща вода, накиснете, до момента в който се охлади. Пийте половин чаша 4-6 пъти дневно.

При Адисонова болест 2 супени лъжици листа накиснете в 2 чаши вряла вода, до момента в който течността се охлади. Пийте по една трета от чашата 5-6 пъти на ден, 30-40 минути след хранене.

Хората постоянно се оплакват от звук в ушите. Причините могат да бъдат разнообразни инфекциозни болести, атеросклероза, заболяване на обмяната на веществата и кръвта, банкет на медикаменти, никотин, алкохол и операционни контузии.

Вижте още: Ето по какъв начин зъбният камък в никакъв случай повече няма да ви тормози още веднъж!

Лекарите нормално предписват витамини В1, В2, А, никотинова киселина, йодни препарати, дестилат от алое и други средства. Но има национални способи за лекуване на това заболяване. Например, могат да бъдат смесени в равни елементи листа касис, листа или цветове на люляк, листа или цветове на бъз. Смелете ги, а по-късно 2 супени лъжици от сместа изсипете към 0,5 литра вряла вода. Варете на водна баня със затворен похлупак 20 минути. Уверете се, че разбърквате сместа понякога. След това накиснете при стайна температура в продължение на 10 минути и прецедете. Приемайте по 70 мл 15-20 минути преди хранене 3 пъти дневно до възобновяване ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР