Голямото имение на стойност 100 милиона долара, огромните печалби от

...
Голямото имение на стойност 100 милиона долара, огромните печалби от
Коментари Харесай

Тайната традиция в семейството на Бил Гейтс, която го прави по-силно с всеки изминал ден

Голямото имение на стойност 100 милиона $, големите облаги от акции и купата на един от най-богатите хора на планетата (с него могат да се съпоставят единствено притежателите на Амазон и първокласната марка LVMH) по никакъв метод не пречат на Бил Гейтс да дели домашните отговорности с жена си.

Бил и брачната половинка му ден след ден седят пред мивката, измивайки чиниите до искра, само че не тъй като не им се дават пари за миялна машина.
Това е дребна фамилна традиция, с помощта на която Бил и Мелинда към този момент 25 години следват безотказно - задоволително величествен период в наше време.
Всичко почнало с първата бременност на Мелинда. Докато мъжът пътувал по целия свят с презентации на Microsoft, дамата живяла в цялостна самотност. Когато фамилията се нараснало (сега те имат три деца), товарът върху брачната половинка на Бил се нараснал неведнъж.

Тя най-вече се напрягала от това, че прекарва прекалено много време в кухнята, до момента в който децата си седели в стаите. "Една нощ осъузнах, че всеки ден изгубвам по 10-15 минути в миене на съдове ", споделя Мелинда.


По думите на Мелинда, приблизително дамите губят на неплатената домашна работа 7 години повече от живота си, в сравнение с мъжете.

Тя твърди, че продуктивността на работата се усилва с 20%, в случай че се губят не 7, а 5 часа в седмицата за домашните отговорности.
"В един миг аз просто не устоях. Вечерята приключваше, всички се канеха да си вървят по стаите, когато аз изкрещях: Никой няма да напусне кухнята преди мен! ", признава майката на три деца.

Така казусът бил решен. Децата и брачният партньор почнали да вземат участие по равно в домашните отговорности.




Тази битова дреболия помогнала на фамилията да откри естетика сред съпрузите, което е извънредно значимо за благополучен брак.

Мелинда е работила в Microsoft, където се среща с Бил, само че незабавно след сватбата тя се отхвърля от кариерата си и се посвещава на фамилията.

Равното систематизиране на домашните отговорности оказва помощ на двойката да има положителни връзки и до през днешния ден.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР