Голямото дерби на 34-ия кръг на Първа лига противопоставя отборите

...
Голямото дерби на 34-ия кръг на Първа лига противопоставя отборите
Коментари Харесай

Ще грабне ли Лудогорец за осми пореден път титлата Шампион на България?

Голямото дерби на 34-ия кръг на Първа лига опълчва тимовете на Лудогорец и Левски . Те се изправят един против различен на " Лудогорец Арена " в Разград.
 
Хегемонията на Лудогорец започва през далечния към този момент сезон 2011/2012 и до момента няма тим, който да се опълчи сполучливо на отбора от Разград и да вземе шампионската купа.  
 
Футболната борба може да наблюдавате непосредствено в ефира на, както и онлайн на платформата ни. За вас дербито минута по минута ще следи, може да слушате развоя на срещата и на честотите на Дарик .
 БГНЕС
Този мач е с голям заряд и залог и за двата тима. Домакините са на крачка от купата, само че колкото са близо, толкоз са и надалеч от нея, тъй че не могат да си разрешат неверни стъпки. Гостите пък се надяват да се преборят с ЦСКА за второто място и да избегнат баража за Европа, тъй че също не могат да си разрешат резултат, друг от успеха.-->
 

 
И двамата наставници имат известни проблеми към окомплектоването на съставите си. Треньорът на първенците Стойчо Стоев няма да може да употребява главния си нападателен футболист Вандерсон, а капитанът Светослав Дяков е осъден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР