Голямото чакане вече е на финалната права. За утре е

...
Голямото чакане вече е на финалната права. За утре е
Коментари Харесай

Врачани, молете се! Предстои трансплантацията на Калин

Голямото очакване към този момент е на финалната права. За на следващия ден е планувана животоспасяващата трансплантация на младежа, който сплоти врачани да му оказват помощ в борбата му за живот. 
Припомняме, че 19-годишният Калин Иванов от Враца бе диагностициран с левкемия. Хиляди хора от града и от цялата страна се включиха в благотворителна акция за събиране на средства за лекуването му в Турция. Сумата бе събрана и младежът отпътува за южната ни съседка. 
Бяха му осъществени химио- и лъчетерапии, както и редица проучвания, които да го приготвят за решаващата процедура. След дълго очакване, най-сетне има дата за животоспасяващата трансплантация. Тя е планувана за на следващия ден - 9 март, оповестиха близки на младежа във фейсбук групата „ Да помогнем на Калин “.  
„ Нека всички се молим Бог да бъде с тях и да им оказва помощ и в това тестване. Нека всички компликации да останат, единствено неприятен спомен за тях.
Нека бъдем до тях, да ги поддържаме и да им оказваме помощ, тъй като борбата продължава и ще са нужни още грижи, поддръжка, вероятно и средства за Калин и грижите, и лекуването след трансплантацията.
Благодарим на всеки, който е оказал помощ и е подготвен още веднъж да помогне, едно младо момче да завоюва борбата и да продължи живота си и да сбъдва фантазиите си!!!
Нека Бог и ние бъдем с тях!! “, пишат уредниците на благотворителната акция. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР