Голямото божие възкресение в човешкия живот има много измерения. Може

...
Голямото божие възкресение в човешкия живот има много измерения. Може
Коментари Харесай

Писателката Здравка Евтимова: Животът не се измерва само с банковата сметка

Голямото божие възкресение в човешкия живот има доста измерения. Може би възкресяването на едно другарство е нашето избавление, може би една среща, един кръстопът, който ще ни изведе в красива посока. От нас зависи тази посока. Това съобщи писателката Здравка Евтимова пред bTV.
Миналото може да бъде едно поле, на което през днешния ден да засеем семената да бъдещето. Поглеждайки обратно да виждаме и мощните моменти, само че и пропастите, с цел да се научим да не се броим от тях, уточни тя.
 Голямата българска писателка Здравка Евтимова: Писането е моята независимост Голямата българска писателка Здравка Евтимова: Писането е моята независимост
Здравка Евтимова е българска писателка, родена в Перник през 1959 година Сборници с разкази на писателката са оповестени в Гърция, Канад...
Не може да избегнем силата на думите. Една истина, колкото и мъчителна да е тя, може да бъде изречена от недоброжелател по подобен метод, че да ни хвърли в тинята.
Но в случай че е изречена от човек, който ще каже тази истина, ще ни отдалечи от тинята. Думата е пътека и към тинята и към простора над нея, изясни тя.
Според Евтимова вярата е нашата опора във всички времена, опора в нашия живот.
Животът не се мери единствено с банковата сметка Не се мери с краткотрайните позиции, безапелационна е писателката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР