Голямо задръстване се е образувало на влизане в Костинброд в

...
Голямо задръстване се е образувало на влизане в Костинброд в
Коментари Харесай

Започнаха задръствания по главните пътища на страната

Голямо запушване се е образувало на влизане в Костинброд в посока Петрохан. Колоната от коли е и в двете ленти на платното. Задръстването е километрично.
Автомобилите се движат извънредно постепенно, заяви Дарик радио.

Временно придвижването по автомагистрала " Хемус " през тунел Витиня в посока Варна е в две ленти, а в посока София е в една лента, оповестиха Агенция " Пътна инфраструктура ". Товарните коли над 12 т краткотрайно се стопират при изхода на София в посока Варна. Временната организация е за възстановяване на пропускливостта и облекчение на интензивния трафик, осведомят от АПИ.

От Главна дирекция " Национална полиция " пък са подхванати ограничения за разполагане на спомагателни полицейски екипи по най-натоварените трасета и изходите на огромните градове, които наблюдават за сигурността на придвижването и недопускане на автомобилни колони в секторите с въведена краткотрайна организация на придвижването заради ремонтни действия и при нужда контролират трафика.

Служителите на Пътна полиция предпочитано реализират надзор над водачите с рисково държание, наблюдават за погрешно изпреварване, неправилни маневри, лишаване на преимущество, шофиране без нужната отдалеченост или основават заплаха за останалите участници в придвижването. Засилен ще е контролът и по повод спазването на скоростните режими, ръководството на МПС след приложимост на алкохол и от неправоспособни водачи, твърдят от полицията.

Оттам припомнят, че глобата за придвижване в спешната лента е в размер на 1000 лв. и 3 месеца отнемане от правоуправление за лидера.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР