Голямо висене пада днес на спирките в Пловдив, ако се

...
Голямо висене пада днес на спирките в Пловдив, ако се
Коментари Харесай

Умряла работа! По-добре не разчитайте на градския транспорт ...

Голямо висене пада през днешния ден на спирките в Пловдив, в случай че се опитваш да хванеш градски автобус. Опитът да стигнеш по-бързо до мястото, където си тръгнал, е напряко умряла работа, тъй като рейсовете са разредени по този начин, че се постанова да чакаш по 25 – 30 минути, а за някои линии даже 40.

В ранния следобяд на спирката на Сточна гара в посока Бетонния мост не се вижда нито един автобус в продължение на 15-на минути при все това отсам минават девет линии. На електронното табло се изписани шеметни шпации – по 28, 25, 23 минути.

Да не би информацията да е неверна? Нищо сходно, в противен случай, след четиригодишните старания общината съумя от малко малко да настройки електронното обявяване на градския превоз като се изключи рейсовете, които по силата на едни или други условия не са оборудвани с електроника и надлежно не са включени в системата, за която бяха платени 20 млн. лв..

Причината за дългото очакване е, че със заповед на община Пловдив автобусите са понижени по празниците с по един – два, съгласно формалната информация. Но имаш възприятието, че рейсовете са орязани най-малко два пъти.

Довечера ще има още по-малко рейсове, предвиждат намръщените пасажери. Затова който няма проблем да върви, е по-добре да потегля пеш. Здравословно е, а и времето е съвсем лятно.

Рехавото разписание на градския превоз се резервира и през останалите почивни дни. От общината изясняват, че тази редукция се прави, тъй като пасажерите са малко.

Може и да е правилно – автобусите вървят полупразни, а на множеството спирки, изключително след обед няма хора. Но който е решил да употребява градския превоз, желае против билета или картата да има в случай че не отлична, то най-малко естествена услуга.

Свързани вести Празнично разписание за Коледа и Нова година оповестиха превозвачи Пловдивските превозвачи - рекетьори или спонсори
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР