Голямо признание и за нея, и за премиера Бойко Борисов,

...
Голямо признание и за нея, и за премиера Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Мария Габриел: Миграционният поток е нулев и България е пазител на външни граници

Голямо самопризнание и за нея, и за премиера Бойко Борисов, доста благоприятни условия и доста въздействие. Това значи за Мария Габриел фактът, че тя бе определена за първи вицепрезидент на ЕНП.

Вчера сме приели резолюция за пускане на договарянията със Северна Македония и Албания - тематика, заложена по време на българското председателство, съобщи Мария Габриел.

Решенията на проблемите не трябва да бъдат популистки. Никой не е защитен от това да не прави неточности, сподели Габриел.

Избраха Мария Габриел за първи вицепрезидент на ЕНП

70% от заетите в IT бранша в България са под 35 години, сподели тя.

Шенген е наша обща, българска идея. Готови сме с техническите критерии. Миграционният поток е нулев и България е страж на външни граници. Не бива да има двойни стандарти, съобщи още Мария Габриел.

В ролята й на европейски комисар тя съобщи, че няма да разяснява в подробност вътрешно-политически тематики, само че съобщи, че предлагането Иван Гешев за основен прокурор не е партийно предложение, а на прокурорската гилдия.

Това, което се вижда извън, е предлагането за отпадането на мониторинга, сподели еврокомисарят ни.

Триъгълникът обучение, нововъведения, научни изследования е приоритет за Европа. Ще желая да има европейска академия на учителите, ще основа зелен Еразъм, сподели още Мария Габриел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР