Голямо количество незаконни цигари са намерени и иззети при специализирана

...
Голямо количество незаконни цигари са намерени и иззети при специализирана
Коментари Харесай

Полицаи отвориха багажника на кола в Дулово и се втрещиха СНИМКИ

Голямо количество противозаконни цигари са открити и конфискувани при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на съхранението и разпространяването на акцизни артикули без бандерол, извършена от чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОД на МВР-Силистра.

Полицейските дейности, в които са взели участие и чиновници на Районно управление-Дулово, са стартирали в утринните часове на 24 януари. Около 09:00 часа по ул. „ Шуменско шосе “ в Дулово бил спрян лек автомобил, каран от 53-годишен мъж.

При осъществената инспекция в колата били открити 60 000 къса цигари без акцизен бандерол. Последвали процесуално-следствени дейности на полицейските чиновници в регионалния град, в хода на които в лек автомобил били открити други 260 къса незаконни цигари.

Като съпричастен по случая бил открит 36-годишен мъж, който е арестуван за период до 24 часа. С прокурорско разпореждане от през днешния ден срокът на първичното задържане на 53-годишния мъж, който е прочут на полицията, в това число и осъждан за сходна активност, е удължен до 72 часа.

Предстои да бъдат импортирани материали за искане на непрекъсната мярка „ Задържане под стража “. Под управлението на Районна прокуратура-Силистра следствието на случая продължава и формирано е досъдебно произвеждане.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР