Голямо количество наркотици, пари и оръжия са иззети при акция

...
Голямо количество наркотици, пари и оръжия са иззети при акция
Коментари Харесай

Полицията иззе голямо количество наркотици, пари и оръжия от двама братя във Варна

Голямо количество опиати, пари и оръжия са конфискувани при акция на криминалистите от ОДМВР-Варна.

До дейностите се е стигнало след продължителна оперативна работа на полицията по отношение на двама братя. Снощи криминалистите засекли 44-годишен мъж пред дома му в кв. „ Младост “, като при типа им, той хвърлил огромен сак в колата си и опитал да избяга .

Последвало претършуване в автомобила, в който униформените попаднали на съвсем цялата гама от наркотични субстанции , военен револвер със заглушител и със заличени серийни номера и три кутии муниции. Жилището, в което мъжът живеел със своя престъпно проявен и осъждан брат , също било претърсено. По първични данни двамата са се занимавали с наркоразпространение .

Освен оръжието и боеприпасите, общо са конфискувани марихуана – 15,62 грама, метамфетамин – 351, 03 грама, хероин – 1 799,73 грама, кокаин – 908,36 грама, екстази – 111, 39 грама и хашиш 198,32 грама, електронна везна, 12 000 лв. и 20 000 евро .

Досъдебното произвеждане, което е формирано по случая е по разказа на ОДМВР–Варна и за него е известена Окръжна прокуратура . Разследването по цялостното изясняване на незаконната активност на двамата мъже продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР