Голямо количество контрабанден тютюн е иззето в хода на полицейска

...
Голямо количество контрабанден тютюн е иззето в хода на полицейска
Коментари Харесай

Пловдивската полиция конфискува стотици килограми контрабанден тютюн СНИМКА

Голямо количество контрабанден тютюн е конфискувано в хода на полицейска интервенция на ОДМВР-Пловдив. Полицейската интервенция е планувана след получена информация, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Вчера криминалисти на ОДМВР-Пловдив и сътрудниците им от Трето районно управление (на МВР) подхванали инспекция на едноетажна солидна сграда и прилежащо дворно място в с. Скутаре.

На място те засекли двама мъже – на 36 и 28 година от Пловдив, които режели тютюн. В рамките на процесуалните дейности в помещението са открити общо 630 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол, 1200 кг ненарязан тютюн - подготвен за обработка, машина за рязане на тютюна и електронен кантар.

След отчет в Районна прокуратура – Пловдив, по случая е формирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 234, ал.1 от Наказателен кодекс.

Двамата мъже, от които по-големият – престъпно проявен и осъждан, са арестувани със заповед за полицейско задържане за период до 24-часа.

В хода на оперативните дейности, като съпричастни към осъщественото закононарушение са открити и арестувани още трима пловдивчани, с криминалистически регистрации, на възраст 26, 30 и 36 години.

Работата по документирането на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР