Голямо количество канабис и система за напояване на растенията са

...
Голямо количество канабис и система за напояване на растенията са
Коментари Харесай

Отново откриха нива с канабис край село Арчар

Голямо количество канабис и система за напояване на растенията са иззели служители на реда от РУ-Видин, заяви регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.

Десетки стръкове с височина от 120 до 220 см и към 6 кг зелена полусуха листна маса са иззели чиновници на районното ръководство в хода на извършена профилирана интервенция за противопоставяне на наркопрестъпленията.

Тревата е индикирала на канабис при полевия наркотест. Насажденията били открити в местността „ Рациария “, в землището на крайдунавското с. Арчар. 



На мястото проверяващите разкрили и иззели поливна система, употребена за напояване на растенията - полипропиленови тръби, електронен таймер и помпа за изпомпване на вода от намиращ се наоколо натурален водоизточник.

Работата по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане по член 354в, ал.1 от Наказателния кодекс. 



Припомняме, че на 1 октомври в гориста околност в същия регион видинските криминалисти заловиха гражданин на Арчар в миг на обработка на конопени растения и иззеха 35 кг канабис.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР