Голямо жури от Аризона във вторник повдигна обвинение срещу Раад

...
Голямо жури от Аризона във вторник повдигна обвинение срещу Раад
Коментари Харесай

Заподозреният за убийство Раад Алмансуори е обвинен в съда в Аризона за опит за убийство, други обвинения

Голямо жури от Аризона във вторник повдигна обвиняване против Раад Алмансуори, обвиненият, обвързван с поредност от насилствени дейности в цялата страна, в това число ликвидиране в хотел в Ню Йорк и две намушквания с нож в Аризона, съгласно прокурора на окръг Марикопа Рейчъл Мичъл. осъществяване на ликвидиране първа степен, две обвинявания за утежняващо нахлуване, едно обвиняване за опит за осъществяване на въоръжен обир, две обвинявания за опит за осъществяване на полово принуждение и едно обвиняване за кражба на транспортни средства.

Обвиненията произтичат от две обособени незаконни действия против две дами във Финикс и Изненада на 17 и 18 февруари. Алмансуори беше арестуван от чиновници на полицейското ръководство в Скотсдейл в същия ден като второто хипотетично нахлуване.

След като полицията в Скотсдейл го залови, той също по този начин призна, че е намушкал с нож „ атрактивна по-млада жена “, по-късно разпозната като 22-годишна жена във Финикс, и че е брутално умъртвил Денис Олеас-Аранси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР