Голямо доверие за победа на волейболен клуб Хебър в мача-

...
Голямо доверие за победа на волейболен клуб Хебър в мача-
Коментари Харесай

Букмейкърите: Хебър е отново фаворит срещу Шахьтор

Голямо доверие за победа на волейболен клуб Хебър в мача- реванш от втория кръг на Шампионска лига против Шахтьор(Солигорск) дават водещите букмейкъри. Решителната елиминация сред двата отбора е през днешния ден от 17,30 часа в залата на състезателен комплекс „ Уручие “ в Минск и ще бъде предавана директно по телевизия Max Sport 3, както и в YouTube канала на CEV.

Подобно на първия мач сред двата отбора в Пазарджик преди седмица и в този момент заложните къщи са сложили хебърци като любимец в мача, оценявайки обаче този път успеха им с коефициенти в интервала 1.30 - 1,35. Обратно, възможен краен триумф за беларусите в този втори мач варира в границите на 3,40 - 3,50.

Припомняме, че Шахтьор води с 1:0 победи(3:2 гейма) и се нуждае от наложителен нов триумф с цел да изхвърли хебърци от конкуренцията. При загуба на домакините с 2:3 ще се стигне до така наречен " златен гейм ", до момента в който всеки различен триумф на Хебър(0:3, 1:3) ще значи продължение на пазарджиклии за третия кръг, където най-вероятно ще ги чака Олимпиакос(Пирея).



Снощи волейболистите на Хебър направиха тактическа подготовка в залата на състезателен комплекс „ Уручие “ в Минск, а преди този момент денем имаха свободно време за къса разходка в беларуската столица.

Както към този момент " Марица " писа, беларуският отличник приема българския първенец точно в Минск за семейството си от втория квалификационен кръг, а не в родния си град Солигорск, където залата им не дава отговор на условията на ЦЕВ.

В лагера на Хебър няма съществени кадрови проблеми, всички състезатели на „ тигрите “ се усещат добре и упражняват пълноценно, като са настроени доста положително преди значимата борба.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР