Голямо доверие гласува собстевникът на Лудогорец Кирил Домусчиев на Георги

...
Голямо доверие гласува собстевникът на Лудогорец Кирил Домусчиев на Георги
Коментари Харесай

Пловдивчанинът Георги командва в Лудогорец, не е Дерменджиев

Голямо доверие гласоподава собстевникът на Лудогорец Кирил Домусчиев на Георги Караманджуков. Пловдивчанинът ще има цялата спортно-техническа власт в клуба. Досега Караманджуков се водеше админ на първенците. Босът на ЦСКА София Гриша Ганчев и сътрудника му от Славия Венцеслав Стефанов обаче го оповестиха като човек, който се занимава със съдиите. Ганчев даже съобщи, че Караманджуков разнасял куфарчета.
Ето и известието на Лудогорец:
Любимецът на агитката на Ботев Иван Цветков пък стартира работа в клуба от Делиормана. Вуйчо Ваньо ще бъде скаут на разградчани.
Управителният съвет на ПФК Лудогорец утвърди измененията в организационната конструкция на Клуба, които бяха обявени при започване на месец октомври.

Създаден беше Селекционен съвет, отпред на който застава шефът „ Спортна администрация “ Георги Караманджуков. Той ще бъде виновен за цялата спортно-техническа активност в ПФК Лудогорец. Караманджуков ще управлява работата в спортно-техническия щаб на представителния тим, както и активността на Лудогорец II, и Детско-юношеската академия на Клуба.

На този стадий длъжността „ Спортен шеф “ в ПФК Лудогорец остава вакантна.

Георги Караманджуков работи в Клуба от ф евруари 2011 година Директорът „ Спортна администрация “ е с дълготраен управнически опит в областта на футбола. Бил е Изпълнителен шеф на „ Родопа “, Смолян в продължение на 15 години, шеф „ Спортна администрация “ в ПФК „ Нафтекс “ и вицепрезидент на Аматьорската футболна лига. Завършил е „ Спортен мениджмънт “ в Националната спортна академия.

Междувременно управлението на Клуба реализира сделка с известния български футболист Иван Цветков, който стартира работа в скаутското звено на ПФК Лудогорец. Цветков има сполучлива кариера в Холандия и Турция. Бързо печели престиж и при завръщането си в България, където облича екипите на Пирин (Благоевград), Левски и Ботев (Пловдив).

Другото известно име в скаутското звено е Яков Папарков. Дългогодишният шеф на Детско-юношеската академия на Лудогорец, под чието управление школата реализира доста триумфи, сменя попрището си и ще работи за Клуба като оказва помощ за намирането на класни футболисти за представителния тим.

Скаутите, които досега работиха за селекцията в „ Лудогорец “, остават на работа в Клуба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР