Голямата звезда на световния футбол Лионел Меси не разочарова феновете

...
Голямата звезда на световния футбол Лионел Меси не разочарова феновете
Коментари Харесай

Меси отбеляза дебюта си за Интер Маями с красив победен гол

Голямата звезда на международния футбол Лионел Меси не разочарова почитателите на Интер Маями още в дебюта си и означи страховит надвит гол в 94-та минута за новия си отбор в дуела против мексиканския Крус Асул от шампионата Купа на лигите.


Пред погледа на 20 хиляди почитатели на стадиона във Форт Лодърдейл, измежду които звезди като Леброн Джеймс, Серина Уилямс и Ким Кардашиан, Меси се появи в игра от аварийна пейка 10 минути след началото на втората част и взе капитанската лента на отбора. Когато дуелът отиваше към тъждество 1:1, седемкратният притежател на Златната топка си завоюва нарушаване пред наказателното поле, след което с неспасяем изстрел донесе триумфа на своите.

" Искахме да стартираме по този метод и да дадем на тези хора победа. Беше значимо да стартираме този шампионат с победа. Радвам се, че успяхме да го създадем ", показа Меси след дуела. " Това е голяма наслада за нас. Важно е да стартираме да печелим, това ще ни даде убеденост и самочувствие ", добави 36-годишният аржентинец.

Дебют за Интер Маями тази нощ направи и халфът Серхио Бускетс, а през идната седмица се чака за тима да дебютира още един някогашен състезател на Барселона - Жорди Алба. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР