Голямата звезда на Шоуто на Слави“ Краси Радков се върна

...
Голямата звезда на Шоуто на Слави“ Краси Радков се върна
Коментари Харесай

Ето какво решение взе Краси Радков след раждането на сина си

Голямата звезда на „ Шоуто на Слави “ Краси Радков се върна в театъра – написа в. „ България през днешния ден “. Само след месец той ще влезе в пиесата „ Островът “ от Иво Сиромахов, режисура на Съни Сънински. В нея артистът ще си партнира със самия Сиромахов, Пламен Великов, Стела Ганчева и Исабел Божидарова – отбелязва изданието.

„ Много съм благополучен! Ето в този момент се засякох с Марта Вачкова и Геро на подготовките, няма по какъв начин да не се прегърнем. Това са сътрудници, с които съм работил толкоз години, обичам си ги “ – показа Краси Радков, усмихнат до уши.

Марта и Геро ще играят в различен театър, отново в Сатиричния спектакъл, който ще излезе през декември – „ Дон Кихот “.

Участието на огромна сцена за Краси Радков е първо от доста време насам. Комикът, приключил „ Кукли “ в НАТФИЗ, имаше единствено спорадични изяви в заведения със занимателни песнички, само че работеше главно в „ Шоуто на Слави “. След като Дългия смъкна ембаргото за частни участия на екипа, всички се втурнаха да вършат пари. Само Мариан Бачев продължи с театъра, а след него към този момент и Радков.

„ Сега преговарям, та дим се подвига “ – смее се комикът, който е в суперформа – измършавял и в положително въодушевление.

„ Бебето по през целия ден има колики, само че цялата рода се оправя с това. Аз единствено виждам и доста обичам да му пея “ – благополучен е Краси Радков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР