Голямата звезда на родната естрада Васил Найденов ще тропне хорце

...
Голямата звезда на родната естрада Васил Найденов ще тропне хорце
Коментари Харесай

Васил Найденов с Емануела във Велинград за Нова година, Галена с Азис в Арбанаси

Голямата звезда на родната сцена Васил Найденов ще тропне хорце в новогодишната нощ дружно с националната хала Николина Чакърдъкова и фолкпевицата Емануела във Велинград, научи HotArena.

За трите почивни дни в минералната Мека ще се появи и артистът Краси Радков, както и гръцката звезда Григорис Маркелис. Повечето хотели в спа столицата на България са приготвили и светлинни спектакли, гарнирани с тежки родопски менюта.

" Градът ни ще стане конгрес на всевъзможни звезди, което е прелестно ", радват се велинградчани, които ще приютят и Миро и Преслава, както и ансамбли за национални танци. Преслава обаче ще се върне в столицата, с цел да радостни софиянци навръх 31 декември с сътрудниците Джена и Меди.

Заедно на Нова година ще бъдат и звездата на българската сцена Йорданка Христова и легендата на българския фолк Тони Дачева. Двете ще са в Хисар, дружно с националния реализатор Николай Славеев.

" Ние с Фънки ще запием и забием в Златоград. Аз ще пея, а Фънкилито ще ми танцува като мой сътрудник на сцената ", пошегува се фолкизпълнителят Константин.

Естрадната певица Криси Димитрова също няма да остане без присъединяване на Нова година. Тя ще е в Банско дружно с Дичо от Д-2, а компания ще им прави известният диджей Теди Джорджо.

В планината в очакване на сняг Новата година ще посрещне ДесиСлава дружно с младата изпълнителка Дара Екимова. Те дружно с Михаела Маринова и Цвети Грахич ще са в Пампорово, само че в разнообразни хотели.

" Взела съм си с мен Азис, ще създадем здрав ваучър в Арбанаси ", показа фолкфурията Галена, която ще изпее огромните си шлагери дружно с ромския славей. Руслан Мъйнов ще радостни публиката в хотел в Пловдив, а Ивана ще им попее безконечните си шлагери отново там. " Аз съм в града на Тодор Живков дружно с " Дани Милев бенд " и с Камелия. Хубава компанийка сме се събрали ", смее се Димитър Туджаров-Шкумбата, който ще е в Правец. На морето в Бургас ще изкарат новогодишната нощ дует " Ритон " и фолкпевецът Илиян, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР