Голямата звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе призна, че не

...
Голямата звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе призна, че не
Коментари Харесай

Мбапе: Заслужавам си парите

Голямата звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе призна, че не знае размера на заплатата си в клуба, само че все пак е твърдо уверен, че той заслужава възнаграждението си. В изявление за Envoye Special 25-годишният нападател означи още, че парите не са най-важното нещо във футбола.

" Казват, че спечелвам 100 милиона евро на година? Няма значение какъв е размерът. Честно казано, не знам сигурно. Мисля, че е покрай това, само че не е най-важното. Хората не знаят всичко, което се случва във футбола, по какъв начин вършим пари. Когато се появява такива сума, това кара хората да приказват и да реагират. Но аз нямам проблем с това. Заслужавам си парите, които спечелвам, не съм ги откраднал от никого ", разяснява френският национал.

Настоящият контракт на Мбапе с ПСЖ изтича в края на сегашния сезон, като от клуба към този момент направиха опит да задържат футболиста, предлагайки му контракт на стойност 400 милиона евро.

От началото на сегашния сезон Килиан Мбапе има изиграни 25 мача за парижани във всички шампионати, в които той е осъществил 26 гола и е направил 4 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР