Голямата звезда на Манчестър Сити Кевин де Брюин е воден

...
Голямата звезда на Манчестър Сити Кевин де Брюин е воден
Коментари Харесай

Тренирал ас на Сити: Той се стреми да събори Меси и Роналдо

Голямата звезда на Манчестър Сити Кевин де Брюин е воден от упоритостта да разбие двуполюсния модел на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, като самичък стъпи на върха в международния футбол. Това разкри един от някогашните треньори на белгийския национал – Доменико Оливиери.

50-годишният белгиец сега е отпред на Генк, откъдето 26-годишният Де Брюин потегли за огромния футбол. През сегашния сезон плеймейкърът дотук затвърждава реномето си на един от топ играчите в международен мащаб, като дотук има 11 гола и 19 асистенции във всички шампионати.

Де Брюин: Наистина не ми пука, че Моу ме отхвърли

Де Брюин обаче има упоритостта да стигне даже и по-далеч. „ Той мразеше да губи и от време на време не беше елементарно за другите играчи в отбора”, напомни си Оливиери. „ Кевин вижда нещата доста по-бързо от всеки различен, постоянно го е можел. Той имаше навика да се оплаква, че останалите му съотборници не са на същото равнище.”

„ Сега той разполага с играчи към себе си и ще става единствено по-добър. Виждате по какъв начин израства. Може би той няма да го каже – и е хубаво, че няма да го стори, само че аз смятам, че той се стреми да бъде най-хубавият. Всички приказват за Кристиано Роналдо и Лионел Меси, несъмнено, за техните статистики при головете и асистенциите, а Де Брюин желае да се приближи до тях и ще продължи да упорства.”

„ Меси и Роналдо ще стартират да избледняват до няколко години, а Кевин към момента ще бъде по своя път към върха. Смятам, че това е действителната му цел. Самият той не приказва доста по този въпрос. Когато контактува, той постоянно е спокоен и натурален. Никога не приказва нелепости, не е човек, който си пада по огромните приказки. Кевин работи старателно, със сърце и знае какво иска”, добави Оливиери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР